Shitet Apartamenti

NE SHITJE
APARTAMENT

🏢. Shitet Apartament 2+1 📍.   Adresa: Rr Aleksander Moisiu. Kati…

More Details
2 Bedrooms
1 Bathrooms

Shitet Apartamenti

NE SHITJE
APARTAMENT

🏢. Shitet Apartament 1+1. 📍 . Adresa: Rruga 21 Dhjetori , pallat…

More Details
1 Bedrooms
1 Bathrooms

Shitet Apartamenti

NE SHITJE
APARTAMENT

🏢. Shitet apartament papafingo 4+1+3 banjo. 📍 . Adresa: Tirane,Rruga Hamdi Sina ,…

More Details
4 Bedrooms
3 Bathrooms
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

Shitet Dyqan

NE SHITJE
BAR-RESTORANTE

Shitet Ambjent Bisnesi,Kati 1, 65m2, nje zone shume e Populluar,dhe…

More Details
1 Bedrooms
1 Bathrooms